Coachingkonferansen – coachende tilnærming og utvikling

Er du klar for å endre måten du jobber på? Fokus på team og individ! Ta med deg hele teamet ditt og bli inspirert om hvordan du benytter en coachende tilnærming.

 • 28 - 29 oktober 2019
 • Thon Hotel Oslo Airport, Balder allé, Gardermoen, Norge
Påmelding
 • Velkommen til møteplassen for alle som benytter, eller ønsker å benytte en coachende tilnærming!

  Digitalisering vil endre våre arbeidsplasser, og  kunnskap om relasjonell kompetanse blir stadig viktigere. Evnen til å tenke innovativt, ta til oss ny læring, være kreative, tåle raske skifter, tenke kritisk og ta beslutninger uten å kjenne til alle komponenter er egenskaper World Economic forum i sin Future of Jobs Report 2018 poengterer blir avgjørende fremover. Vi trenger å forberede oss selv på å våge å riskere samt å eksperimentere mer.  Til det trenger vi høy grad av sosial intelligens og stor evne til selvledelse.

  Setter du av tid til egen utvikling eller er det på tide å la deg inspirere og lære metoder og teknikker som gjør at du mestrer å  coache deg selv og andre?
  Delta på Norges største møteplass for de som ønsker en mer coachende tilnærming.
  Bli inspirert og lær mer om hvordan du bruker en coachende tilnærming for å lede deg selv, lede andre og jobbe styrkebasert med mindset, følelser ferdigheter og atferd.

 • 28. Oktober

  • 28 oktober

  • 10:00 - 11:00

  Fremover er det deg det kommer an på - eller hva?

  Vi bestemmer ikke selv hva som skjer rundt oss, men vi bestemmer selv hvordan vi takler det som skjer. Vi har alltid et valg. Hvordan vi reagerer er helt frivillig. Når vi vet at det å reagere negativt har negative konsekvenser, er det smart å bli bevisst på hvordan vi snakker til oss selv. Gyrid brenner for filosofien «Det er meg det kommer an på».

  • 28 oktober

  • 11:15 - 11:50

  Hvordan lede an i lederrollen?

  Arbeidslivet er i endring. Digitalisering, endring og omstilling stiller stadig endrede og nye krav til ledelse. Hvordan ruster vi oss for å utøve rollemodellatferd som leder?

 • Fremtidens arbeidsliv og ledelse

  Mange av dagens jobber vil forsvinne eller i vesentlig grad endre innhold og vil kreve stor grad omstillingsevne. Hva kan dette bety i et HR perspektiv?

 • Lunsj 13:00 - 14:00

  • 28 oktober

  • 14:00 - 14:45

  Kulturbygging i organisasjoner

  Å bygge en sterk organisasjonskultur er et av de viktigste suksesskriteriene for å skape gode resultater. Berit er daglig leder av det digitale kommunikasjonsbyrået, Cloud Media as. I dette foredraget deler hun noen av sine erfaringer og gir tips til hvordan du kan lykkes eller forsterke ditt lederskap gjennom en sterk organisasjonskultur.

  • 28 oktober

  • 15:00 - 15:30

  Coaching og bruk av modellering/beste praksis

  Gjensidigeskolen gjennomførte i fjor 6000 kursdøgn, med stor pågang i tre land. Skolens mandat omhandler salg, skade og ledelse. Coaching og styrkebasert ledelse er bærende elementer i skolens ledermeny. Det er også bruk av modellering – eller «beste praksis intervju». Hør Mette fortelle om hvordan teori tas ut i praksis, for å skape læring, vekst og nytte for alle. I et forsikringsselskap med mål om å være det «mest kundeorienterte».

   

 • Innovasjon, nytenkning og utfordrende coachende lederskap

  Kristin Larvin har lang erfaring som gründer og leder i digitale bransjer, og er blitt kulturbærer for coachende lederskap i Sopra Steria. Kristin bygger sin tenking rundt hvordan man driver utfordrende coachende lederskap i miljø der innovasjon og nytenking er viktig.

  • 28 oktober

  • 16:20 - 17:00

  Verdier i organisasjoner – betyr de noe reelt?

  Coachende lederskap med felles verdier i bunn. Hvordan får vi dette til i praksis? Nan har mange års erfaring fra næringslivet, og er opptatt av viktigheten med et felles utgangspunkt, for å nå samme mål.

  29. Oktober

  • 29 oktober

  • 09:00 - 09:45

  Fra flyktning til seriegründer med sosialt ansvar - Fra null til millioner

  Gründer Aiman Shaqura gikk fra å pusse sko og pante flasker på Toten til å omsette for over 100 millioner kroner og ansette over 100 personer i selskaper han startet selv. Nå turnerer han Norge rundt for å skaffe flyktninger jobb. Et foredrag om det å komme til Norge som flyktning og hans tankesett som skulle til å komme dit han er i dag.

  • 29 oktober

  • 10:05 - 10:50

  Den menneskelige faktor i en digital tid. 

  Arbeidsoppgaver digitaliseres og automatiseres, roboter overtar stadig flere oppgaver. Hvordan kan vi ta vare på det menneskelige. Hvordan gir vi plass for følelser og felleskap. Hvordan kan ny hjerneforskning og coachende tilnærming hjelpe oss til å forstå oss selv og få det bedre. Katharina er teknolog med bred ledererfaring. Hun er opptatt av at det er menneskene som styrer maskinene, ikke omvendt.

  • 29 oktober

  • 11:00 - 11:30

  Nye tider krever nye løsninger

  En ny generasjon medarbeidere og ledere starter nå å sette sitt merke på arbeidslivet. Hvordan tenker de unge rundt lederskap og problemløsning?

  Lunsj 11:30 -12:30

 • Coaching tapas!

  Lær verktøy for selvledelse, coaching og kommunikasjon og test ut verktøyene i praksis sammen med andre. Tilstandsstyring og evnen til å selv kunne sette seg i rett modus til rett oppgave er en viktig del av effektiv selvledelse. Du får med deg verktøy for dette også.

   

  • 29 oktober

  • 14:15 - 15:00

  Begrensingens kunst i en grenseløs tid

  Krav til resultater og krav til egen prestasjon – det er lett å bli sugd inn i en hverdag sluker deg helt. Hvordan bruke coaching til begrensning i en grenseløs tid? Jeanette holder et tankevekkende innlegg om selvledelse som grunnpilar for gode resultater, om å sette grenser, og om hvordan du skaffer deg en bærekraftig hverdag. 

   

 • Påmelding

  Synes du det virker spennende? Påmelding HER

Faglig ansvarlig for konferansen er:

CoachTeam – House of Leadership ressursteam av coacher og konsulenter mot et felles mål:  dyktiggjøre mennesker i å lede seg selv og andre på en best mulig måte via workshops, foredrag, teamprosesser og coaching.

I tillegg har de en av landets ledende skoler innen trening og utvikling av ledere og fagutdannelse av coacher. Deres leder- og coachutdanning «Kreativ Ledelse og Coaching» har eksistert siden 2002 og over 1000 personer har gjennomført programmene. Utdanningen gjennomføres nå i samarbeid med Universitetet i Agder og fullført studium gir 45 studiepoeng.

Konferansier for dagene er :

Cecilie Andvig, et fyrverkeri av en dame!
Hun har blitt kåret til Årets motivator hos flere ganger. Cecilies foredrag karakteriseres som stand-up show med innhold. Hun ELSKER å se det humoristiske i hverdagen, og vil med stødig hånd lede oss gjennom dagene. Med en kombinasjon av foredrag med høy faglig kvalitet, øvelser og diskusjoner, fyller vi verktøykassen din med praktiske råd og inspirasjon!

 

Minner om denne konferansen:

Mindfulnesskonferansen, 21.-22. oktober

 • Priser
    eks. mva inkl. mva.
  Deltakeravgift ved påmelding før 1. juni: kr. 2900 kr. 3625
  Deltakeravgift ved påmelding etter 1. juni: kr. 3600 kr. 4500
  I tillegg man velge mellom en av dagpakkene:
  Dagpakke uten overnatting, pris begge dager: kr. 1173 kr. 1366
  Dagpakke med overnatting og konferansemiddag: kr. 2482 kr. 2923
  Trenger du overnatting dagen før konferansen:
  Tilknytningsdøgn: kr. 1030 kr. 1168