Bianca Simonsen

Bianca ble kjent for det norske folk i 2012 da hun delte sin historie i boken Etter verdens ende- en historie om å velge livet. I boken forteller hun om da hun som 31 åring opplevde sitt livs største utfordring da mannen hun elsket tok sitt eget liv, og hun ble enke og alenemor til tvillinggutter og fosterbarn. Boken ble en bestselger.

Bianca har en bachelorgrad i barnevern med videreutdanning i veiledning og coaching. I tillegg har hun flere sertifiseringer blant annet innen relasjonell ledelse.

Bianca Simonsen er eier av firmaet Gjør en forskjell AS og er prisvinnende kurs og foredragsholder. Hun har en bachelorgrad i barnevern med videreutdanning i veiledning og flere sertifiseringer blant annet i relasjonell ledelse. Hun ble forsterket fosterhjem som 23 åring og var dette i 8 år for til sammen 4 ungdommer. Hun er bestselgende forfatter og programleder i den populære podcasten Snakk Om.

Hennes kompetanse innenfor kommunikasjon, relasjon og mennesker i utfordrende livssituasjoner er svært etterspurt i flere sektorer. Hun har undervist over 3000 par i kommunikative og relasjonelle ferdigheter blant annet for par i Forsvaret, og Bufetat. Hun har lang erfaring som familierådskoordinator i det kommunale barnevernet.

Hennes største styrke og drivkraft som foredragsholder er hennes energiske tilstedeværelse og driv. Hun er kjent for å bruke humor som et viktig virkemiddel. Med kunnskap, energi, smittende humør og tydelighet beriker og berører Bianca sine tilhørere.

I 2015 vant hun Confex’s pris som Årets nykommer. «Med et forrykende engasjement og entusiasme forener hun teori, praksis og egne erfaringer i sine foredrag så det nærmest hypnotiserte lytterne. Bianca gjør fagstoff enkelt og har en humoristisk og motiverende foredragsstil.»