John Petter Fagerhaug

Psykolog og foredragsholder

John Petter Fagerhaug er utdannet ved Universitetet i Oslo og har drevet privat praksis siden 2000. Han jobber med å utvikle enkeltmennesker, par, grupper og bedrifter, og går ikke av veien for å ta tak i vanskelige konflikter. Han har tidligere jobbet som selger, politiker, organisasjonsutvikler og IT guru, og har en omfattende erfaring som kurs- og foredragsholder. Han ble blant annet kåret til årets motivator i 2007 av Confex Norge, som også ga ham årets hederspris i 2011 som foredragsholder.

Basert på praktisk erfaring har John Petter Fagerhaug fokus på løsninger! Han er opptatt av praktiske verktøy og råd som de kan bruke fra dag én, og å gjøre psykologien mer folkelig og forståelig. Han mener blant annet at psykologien er blitt for komplisert og negativt, at mye av det man ser på som sykdommer og problemer er normalreaksjoner.

Han sier blant annet at utbrenthet, angst og depresjon er løsninger i en verden der det å gjøre ingenting er problemet, og at mennesker er mer perfekte enn vi tror. Hans mål er å få frem ekte motivasjon og løsninger som virker, og han har en uhelbredelig trang til å ty til humor ved mulighet og umulighet.