Lene Fjellheim

Partner. NLP og Coach trainer

Lene Fjellheim har jobbet med ledelse og kommunikasjon i 30 år, de 16 siste årene som daglig leder og partner i CoachTeam as – House of Leadership.

Hennes erfaring fra økonomiske høyskoler sammen med service fra SAS og salg, ledelse og entreprenørskap fra egne firmaer gjør henne til en god sparringspartner for ledere.

Lene er en svært ettertraktet coach og prosessveileder. Hun var styreleder for Den Norske CoachForening i flere år og var en av initiativtakerne til egen bransjestandard for coachutdanningen. Her har hun gjennomført en bragd av dimensjoner for å sikre kvalitet og standard på coachutdanningen og skille useriøse aktører fra seriøse. Hun regnes som en internasjonal kapasitet innenfor coaching og var med i International Leadership team  for Neuro-Semantic coaching i 12 år.
Takket være Lenes engasjement og coaching kompetanse regnes CoachTeam for å være  i verdenseliten innen NLP, Nevro Semantikk og Metakognitiv coaching. Mer enn 1000 personer har gjennomført  deres leder- og coachingprogrammer. Nå samarbeider CoachTeam med Universitetet i Agder om studieemnet  Kreativ ledelse og coaching