Samuel Massie

Verdenserobrer, forfatter og foredragsholder

Alle skal med, heter det i Norge, men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket Samuel oftere enn han var på skolen og havnet i politiets søkelys. Først da moren gikk bak ryggen hans og sendte inn søknad til Folkehøgskolen 69 grader nord, ble livet hans snudd opp ned.

Redningen ble et år på folkehøyskole og møtet med Jarle Andhøy. To år senere har Samuel skrevet testamente og står til rors på seilskuta «Berserk» med kurs for Sydpolen. Da skuta og tre av kameratene forsvant, ble livet igjen snudd på hodet for 18-åringen.

I 2014 skrev han boken «Hold fast!». Dette er Samuels egen historie om hvordan han gjenvant troen på seg selv og eget liv. Budskapet hans er enkelt: Kan jeg få det til, så kan alle.
Boken er tatt inn som pensumlesing på flere norske skoler.

Siden 2014 har Samuel holdt nærmere 1000 foredrag for små og store bedrifter og skoler. Han snakker uten manus, så du kan aldri høre to like foredrag, og han vinkler sine opplevelser og erfaringer inn mot tilhørerne – og tilpasser gjerne etter kundens ønsker og behov. Han er en foredragsholder med utrolig fleksibilitet, engasjement og humor!